Stages

Technobazen van de bovenste plank met een landelijk bekend repertoire aan aankleding, ook wel "Sfeeringenieurs" genoemd. Wat zijn we trots dat zij erbij zijn dit jaar. Verwacht een rauw industrieel technosfeertje gecombineerd met de rust en schoonheid van de natuur.

Na een aantal uitverkochte binnenedities van Kaputt en Champion Sound is het tijd om deze drum&bass kanonnen de buitenlucht in te sturen. Zij krijgen daarom dit jaar hun eigen plekje op Puur. Buiten maar toch een beetje binnen, want LBC heeft een echte eigen circustent om de echte "D&B Heads" te gaan vermaken.


Dit jaar maakt Puur Classics een Urban uitstapje en richt zich voornamelijk op één specifiek deel van het lichaam; de bil. De lekkerste R&B Classics en Reggaetonpompers vliegen om je oren. Dit "gebillentril" wordt afgesopt met lekkere hits en classics van het Puur Classics DJ Team. Check de volledige line-up.

Heerlijke Heldere Houseklanken stuiteren over het groene gras van de Klink voor de stage van Avondeten. Vanaf de eerste editie van Puur Festival zijn ze erbij, en niet zonder reden. De lekkerste Jackin House en Tech House klappers worden hier gegooid. Big funkin' baselines just for you, dancin' is what to do!

Line-up

Vaux & Hueze
Fenno Wade & Jesse Maas
Angelo Ferreri
Jacky
Chris Stussy
Gene Farris
Raffa FL
Casper Fok
Irwan
Puur Classics DJ Team
MAR ONE
K-liber (Live)
CHIMP
Egbert
Secret Cinema
Size
SQL
Hackler & Kuch
Koven
Posij
Tisoki
Deon Custom
T & Sugah
NCT
Franky Nuts
Arthur Sleeuw
Lifecycle
Zazu
NEWGEN
Flash Oddysee
Creek
Shoored
Muzzy
MC DiggyRast
MC Tjek
LBC CREW