Locatie

Puur Festival

De Klinkenbergerplas heeft voor ieder wat wils. In de zomer zijn er veel recreanten en zwemmers. Mensen lopen er hard, wandelen een rondje, laten de hond uit of genieten gewoon van de natuur. Op 29 juli gaat Puur Festival op in alle natuurlijke elementen van het gebied om jou een ultieme festivalervaring te geven. Van pootje baden tot languit in het gras liggen tot bijkomen in de schaduw van de grote bomen die het gebied rijk is, het kan allemaal. We zijn ontzettend blij dat we voor het 2e jaar te gast zijn op de Klinkenbergerplas.


Voor je navigatie

Type dit maar in, dan komt alles goed: Klinkenbergerpad 1 in Oegstgeest

Met de auto

Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen wordt vervoer per auto afgeraden. Kom je echter toch met de auto, rij dan als volgt; Vanuit Den Haag, vanuit Amsterdam of vanuit Leiden.

Met de fiets vanaf Leiden

Fietsen is gezond en daarnaast ook zeker aan te raden als vervoermiddel richting Puur Festival. Hieronder zie je vanaf Leiden en vanaf Noordwijk gezien hoe je moet fietsen.

Met de bus

Uiteraard kun je ook met de bus naar Puur komen. Zie hier de lijnen en tijden wanneer er een bus bij ons voor de deur aankomt of vertrekt: Heen vanaf Leiden CS halte Postbrug (Sassenheim) (elk half uur); Lijn 57 Nieuw Vennep. Terug vanaf Oegstgeest Haarlemmerstraatweg (elk half uur); Lijn 57 Leiden CS

Puur op de kaart