Puur Winterfestival op 24 maart Koop hier je tickets

Informatie voor buurtbewoners

We willen met Puur Festival een fijne dag organiseren. We verwachten maximaal 1500 mensen die speciaal naar De Lammermarkt komen voor het festival. Met goedkeuring van gemeente, politie en brandweer uiteraard. We draaien van 14:00 tot 23:00 versterkte muziek. Het geluid wordt de hele dag gemeten (door zowel onszelf als de Omgevingsdienst) zodat de geluidsrestricties niet overtreden worden. We laten het terrein weer schoon achter en worden door de provincie/gemeente aansprakelijk gesteld voor eventuele schade.

Toch hebben we ontzettend goed door dat we u waarschijnlijk tot last kunnen zijn op 24 maart. We doen ons best deze overlast te voorkomen (of te verminderen), door de speakers gericht te plaatsen en het terrein op een bepaalde manier in te delen, etc.

We zijn erg benieuwd wat u vindt. Uw feedback als buurtbewoner nemen we graag mee in onze plannen voor een eventuele volgende editie. Het zou ons erg helpen als u na afloop onze enquĂȘte invult. Die zal na afloop van Puur Winter Festival op deze pagina beschikbaar zijn.

Hartelijk dank, en hopend op uw begrip voor de overlast,
Puur Festival